У Львові порушники, які випивали на майданчику, травмували патрульного

6303601474953418
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Розпивання алкоголю порушниками на дитячому майданчику закінчилося травмуванням патрульного.

"Кілька невідомих розпивають алкоголь на дитячому майданчику, що на вулиці Гната Хоткевича, шумлять та нецензурно висловлюються" — саме такого змісту виклик отримали патрульні вчора зранку, повідомляють у поліції.

Коли поліцейські приїхали на місце події, там залишилося троє осіб, які розпивали алкоголь. Інформація про їхню поведінку підтвердилася. На зауваження патрульних вони не відреагували, ба більше, порушники почали поводитися ще агресивніше.

Оскільки на законні вимоги патрульних чоловіки не зважали, найактивнішому порушнику повідомили, що для встановлення особи та складання адмінматеріалів його доставлять у відділ поліції. Чоловік спробував втекти з місця події, поліцейський наздогнав його і почав одягати кайданки.

Товариш по чарці почав перешкоджати діям поліцейського і навіть сльозогінний газ застосований поліцейською на нього не подіяв. 31-річний чоловік завдав удар ногою патрульному в плече. Поліцейський почав скаржитися на сильний біль. Йому негайно викликали швидку, а також, ще один екіпаж на підмогу. Обох чоловіків затримали. Травмованого патрульного забрала швидка.

У Сихівському відділі поліції на 30-річного порушника винесли постанову за ч.1 ст.178 (Розпивання алкогольних напоїв в заборонених місцях), а його, так званому захиснику тепер загрожує у кримінальна відповідальність за напад на поліцейського. Чоловіка затримали в порядку ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: