Підозрюваного у зґвалтуванні неповнолітніх, триматимуть під вартою без права застави

згвалтування

Суд задоволив клопотання прокурорів Львівської обласної прокуратури і обрав запобіжний захід львів’янину, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх - тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляють у прокуратурі Львівської області.
Крім цього фігуранту призначено стаціонарну психолого-психіатричну експертизу.
Нагадаємо, у Львові слідчі повідомили про підозру зловмиснику, причетному до розбещування та зґвалтування малолітніх дівчат. Як встановили правоохоронці, 46-річний львів’янин причетний щонайменше до 11 злочинів, скоєних щодо дівчат віком від 11 до 14 років. За вчинене йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Ним виявися львів’янин, на той час керівник одного з офіційно не зареєстрованих молодіжних таборів.

«Правоохоронці встановлили жертв зловмисника, на сьогодні – молоді жінки. Але у той час вони ще були дітьми, адже перші факти розбещення та зґвалтування датуються 2005 роком. Багато з них не хотіли згадувати ці події – і їх можна зрозуміти.
Правоохоронці зібрали доказову базу, достатню для того, щоб ми могли повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні одинадцяти злочинів», – зазначив очільник поліції Львівщини Василь Віконський.
24 вересня, слідчі повідомили чоловіку про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, (Розбещення неповнолітніх), (Зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) та (Статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: