У Раді хочуть скасувати фіскалізацію для продавців техніки і медтоварів

бізнес3
Фото ілюстративне

У Верховній Раді пропонують скасувати фіскалізацію для аптечної торгівлі і технічно складних побутових товарів.

Про це йдеться в законопроєкті №3853-1, співавторкою якого є народна депутатка Ніна Южаніна, - написав голова комітету податкової, митної та фінансової політики Данило Гетманцев у Telegram.

«Напевно, Ніна Петрівна, відома своєю послідовною позицією щодо фіскалізації, припустилася фатальної помилки», – зазначив голова парламентського комітету.

За його словами, саме вона голосувала за введення фіскалізації при реалізації технічно складних побутових товарів, лікарських засобів і виробів медичного призначення в 2016 і 2018 роках. Також Гетманцев надав копії результатів цих голосувань.

«Можливо, Ніну Петрівну переконали захистити їхні права від свавілля держави тисячі маленьких незахищених ФОП, які в дрібному роздробі торгують мініхолодильниками, мініпрасками і мініайфонами, притискаючись один до одного, нехай і у великих, але дуже занедбаних магазинах на Хрещатику і Бессарабці», – підкреслив Гетманцев.

Зі свого боку, раніше Южаніна у Facebook розповіла, що на електронні адреси народних депутатів розіслали рішення щодо законопроєктів №3853, 3853-1, 3853-2, на основі яких планується розробити нібито узгоджений з мікробізнесом новий проєкт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: