Відсьогодні буде перекрито рух транспорту на вулицю Степана Бандери

бандери

Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з 08.00 год 28 вересня буде перекрито рух транспорту на ділянці вул. С. Бандери від вул. Чупринки до вул. Антоновича.

З 08.00 год 28 вересня буде перекрито рух транспорту на ділянці вул. С. Бандери від вул. Чупринки до вул. Антоновича.

Рух буде перекрито, у зв’язку з проведенням реконструкції вул. С. Бандери. Роботи проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор», - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Обꞌїзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР просить вибачити за незручності.

Нагадаємо, проектно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Роботи на об'єкті поділено на три етапи. Перший етап — від вул. Чупринки до вул. Антоновича, другий — від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, третій — від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької.

Проектом реконструкції вул. С. Бандери передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; реконструкція всіх інженерних мереж, згідно з наданими технічними умовами служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці; влаштування контактної мережі трамвая, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та, на окремих ділянках, — велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору.

На час ремонтних робіт відбудуться зміни в русі громадського транспорту. Оскільки буде перекрито для руху транспорту відрізок від вул. Чупринки до вул. Антоновича, то з 28 вересня трамвай № 1, який курсує від Залізничного вокзалу, поїде по вул. Городоцькій, і кінцева зупинка з вул. Пасічної буде змінена на Погулянку. Так рух трамвая № 7, який курсував від ц. св. Анни до Погулянки, буде тимчасово призупинено.

Натомість автобусні маршрути № 15, 24, 41, 42, 43 поїдуть по вул. Чупринки.

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Замостять вулицю бруківкою. Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», — 209 499 990 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: