За авто, які коштують більше 1,7 мільйона гривень, необхідно сплатити податок

авто 1
Ілюстративне зображення

Головне управління ДПС у Львівській області повідомляє, що в поточному році мешканці Львівщини сплачують податкові зобов’язання по транспортному податку за легкові автомобілі, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить у 2020 році 1 771 125 гривень.

Про це повідомляють у пресслужбі Головного управлінні ДПС у Львівській області.

Перелік транспортних засобів, які підлягають оподаткуванню, щорічно визначає Міністерство економічного розвитку. Ці дані є у відкритому доступі і їх можна переглянути на сайті Мінекономіки. Ставка транспортного податку за рік становить 25 000 тис.гривень.

Податок сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення за місцем реєстрації об’єктів оподаткування і зараховується до відповідного місцевого бюджету.

Якщо Ви не отримали повідомлення-рішення через невідповідність податкової адреси із фактичним місцем проживання, слід негайно звернутися до податкового органу за місцем реєстрації для сплати належної суми податку. За консультацією звертайтесь до Центрів обслуговування платників або ж до відповідальних за нарахування транспортного податку працівників, телефони яких розміщені на сайті ГУ ДПС у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: