Обласні депутати підказали Садовому, як краще об'їхати вулицю Бандери

IMG_8621

Обласна рада ухвалила звернення до Львівського міського голови щодо катастрофічної ситуації з організації дорожнього руху на перетині вулиць Городоцька – С. Бандери у місті Львові у зв’язку з початком ремонтних  робіт вулиці С. Бандери.

«Приведення доріг міста Львова до належного стану є одним із нагальних питань забезпечення належного функціонування транспортної інфраструктури міста. Однією з багатьох проблемних вулиць (до тог ж магістральних), які несуть основне транспортне навантаження як по кількості приватного транспорту, так і пасажирських перевезень, є вул. С. Бандери, яка  сполучає центральну частину міста з районом Залізничного вокзалу.

Про капітальний ремонт зазначеної вулиці йшлося вже кілька років. Вулиця С. Бандери справді потребує такого ремонту. На початку цього року було анонсовано про початок ремонту. Пройшла весна, літо – ідеальний період, коли можна було почати й проводити зазначені роботи, особливо, враховуючи карантинні обмеження та відсутність ділової активності в цей період, припинення навчання в школах та вищих навчальних закладах нашого міста. Але протягом цього періоду нічого не робилося. Прийшла осінь, кінець вересня – і непродуманий початок ремонту.

Усе місто стоїть в суцільному заторі. Не організована схема розведення транспортних потоків, не залучено представників Нацполіції для здійснення регулювання в особливо складних випадках!»,- йдеться у зверненні депутатів.

На думку депутатів, така ситуація є неприпустимою та вимагає якнайшвидшого реагування.

Враховуючи критичність ситуації та гострий суспільний інтерес, ми, депутати Львівської обласної ради,  наполегливо пропонуємо:  1.У найкоротший термін вжити заходів щодо ліквідації заторів на перетині вул. Городоцька – С.Бандери у місті Львові, 2.Як варіант розв’язання проблеми, організувати реверсний рух по вул. Листопадового Чину та/або вул. Митрополита Андрея – площа Святого Юра на вул. Устияновича», - йдеться в тексті звернення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: