Облрада призначила директорів трьох комунальних закладів

IMG_8628

Депутати Львівської облради погодили призначення керівників трьох комунальних закладів.

Зокрема, колишнього першого заступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея призначили директором Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Як повідомили депутатам, попередньо відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора цього закладу. Переможцем конкурсу визнано Павла Хобзея («за» – вісім голосів).

Згідно з рішенням облради, із ним укладуть контракт на посаду директора комунального закладу Львівської облради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» терміном на п’ять років.

Нагадаємо, Павло Хобзей з 2015 року працював заступником міністра освіти, а упродовж 2018-2019 років – першим заступником міністра освіти і науки України. Останнім часом обіймав посаду проректора Українського католицького університету.

Також, депутати погодили призначення директором КЗ ЛОР«Львівський  обласний центр служби крові» Ярослава Дяківа.

Як і в попередньому випадку відбувся конкурс і переможцем був визнаний Ярослава Дяківа  («за» – сім голосів).

Ярослав Дяків з  2003року і дотепер керівник  КНП ЛОР «Львівський  обласний центр служби крові». Згідно з довідкою ЛОР, за час своєї роботи на посаді керівника Ярослав Дяків заново створив службу крові в області, перевів службу крові на економічні розрахунки, оснастив найновішим обладнанням, провів ремонти в основних відділеннях з заміною мереж опалення, термоізоляцію будівель, провів реорганізацію виробничих процесів згідно європейських вимог.

Крім цього, Львівська облрада призначила директором КЗЛОР  «Львівський обласний молодіжний центр» Василя Шатрука, який переміг у конкурсі на цю посаду.

Попередньо відбулося проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора цього закладу, переможцем визначено Шатрука Василя Миколайовича.

Василь Шатрук працював головним спеціалістом відділу молодіжної політики управління молоді та спорту ЛОДА. З жовтня 2018 року обіймав посаду директора ЛОМЦ, а з лютого 2020 року і до тепер виконує обов’язки директора КЗ ЛОР «ЛОМЦ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: