Облрада таки виставила на продаж два приміщення обласної лікарні

IMG_8617

Депутати Львівської облради внесли доповнення у перелік об’єктів на приватизацію у 2020 році.

Згідно з цим рішенням, на продаж виставили ще два приміщення на території Львівської обласної клінічної лікарні загальною площею близько 650 кв м. Зокрема , до переліку на приватизацію способом аукціону внесли Центральний рентгенрадіо-фізкабінет, що на вул. Чернігівській, 7, площею майже 400 кв м, та оранжерея на вул. Некрасова,6 площею 250 кв м.

Нагадаємо, влітку, депутати не підтримали приватизацію цих об’єктів.

Сьогодні ж обласні обранці доручили прописати в умовах аукціону має бути прописана умова, що у проданих приміщеннях повинні бути об’єкти  медичного спрямування.

Як розповів депутатам начальник управління майном спільної власності Львівської облради Віктор Кусий, таке рішення підтримала профільна медична комісія облради.

«Продаж об'єктів на таких територіях матиме цільове призначення – для збереження галузі охорони здоров'я», - заявив Віктор Кусий.

З його слів, стартова ціна продажу цих двох приміщень на аукціоні складе приблизно по 1,5 млн грн за кожне.

Голова Львівської облради Олександр Ганущин закликав депутатів підтримати приватизацію приміщень лікарні, аргументуючи тим, що потрібно наповнювати бюджет розвитку.

За його словами, наразі обласний бюджет недоотримав надходжень на загальну суму  у понад 50 млн грн.

У підсумку це рішення підтримали фракції БПП, «Батьківщини», НРУ та інших менших фракцій. Розкритикували приватизацію лікарень і не голосували опозиційні депутати з фракцій «Свобода» та «Самопоміч».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: