На Донбасі противник стріляв з автоматичного станкового гранатомета, - штаб

донбас
фото ілюстративне

Станом на вечір четверга, 1 жовтня, в районі бойових дій зафіксований один факт порушення перемир'я поблизу Станиці Луганської.

Про це повідомили у пресслужбі штабу операції Об'єднаних сил.

«Від початку поточної доби, 1 жовтня, на ділянках відповідальності наших бригад російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Так, противник провокував українських захисників з автоматичного станкового гранатомета поблизу Станиці Луганської», - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів немає.

Нагадуємо, в середу, 30 вересня, у районі відповідальності українських підрозділів зафіксовано 12 порушень домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Так, вогонь зі стрілецької зброї ворог відкривав поблизу Авдіївки, а з автоматичного станкового гранатомета – неподалік Новотроїцького.
Окрім того, біля Новоолександрівки противник провокував наших військових зі стрілецької зброї.

На ділянці поблизу Золотого три рази вів вогонь зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета, а неподалік Хутора Вільний двічі застосував ручний протитанковий гранатомет та стрілецьку зброю. У районах населених пунктів Зайцеве, Миронівський, Новотошківське противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем.

Унаслідок ворожого пострілу з підствольного гранатомета один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Воїна доправили до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров’я пораненого – задовільний.

За уточненою інформацією, неподалік населеного пункту Водяне зафіксоване інженерне обладнання ворожих позицій з просуванням в бік українських підрозділів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: