Рейтинг кращих смарт-годинників Samsung

image1

Продукція південнокорейського виробника Samsung користується особливою популярністю у всіх країнах світу.

І це не дивно, адже техніка бренду відрізняється якісною збіркою, інноваційними технологіями та доступною вартістю. Якщо ви найближчим часом плануєте покупку смарт-годинників, пропонуємо вашій увазі рейтинг Samsung Smart Watch від stylus.ua.

1 місце – Samsung Galaxy Watch Active

Samsung Galaxy Watch Active - смарт-годинники, в яких поєднуються розумні функції і приголомшливий дизайн. Модель виконана в легкому корпусі з алюмінію з фтореластомерним ремінцем. Виглядають дуже стильно та ефектно. Для відображення інформації встановлено SuperAMOLED-дисплей. Щоб індивідуалізувати інтерфейс, смарт-годинник використовує алгоритм My Style 1, який можна знайти в програмі Galaxy Wearable. Він дублює колір циферблата відповідно за відтінком вбрання, для цього потрібно зробити фото вашого образу. Можливості смарт-годинника:

  • контроль стресу;
  • нагадування про малорухомість;
  • відстеження фізичної активності;
  • оплата покупок через NFC-датчик;
  • відстеження серцевого ритму.

2 місце – Samsung Galaxy Watch

У Samsung Galaxy Watch є альтиметр – це датчик для вимірювання тиску атмосфери. Він «розуміє», який атмосферний тискув поточний момент часу, визначаючи висоту, на якій ви перебуваєте. Вбудований GPS-трекер дозволяє відслідковувати маршрут, за яким ви здійснювали пробіжку. У пристрої є розумний будильник, він розбудить вас в фазі швидкого сну, в той момент, коли організм готовий до пробудження. Тому встати буде набагато простіше, ніж якби ви робили це за заздалегідь встановленому будильнику. За допомогою смарт-годинника можна контролювати домашню техніку, для цього потрібно встановити додаток Smart Things, і тоді ви зможете отримувати інформацію про всі підключені гаджети.

3 місце Samsung Galaxy Watch R810

Ця приваблива модель підійде тим, хто веде активне і насичене життя. В смарт-годиннику можна встановити сім-карту для прийому викликів, щоб завжди залишатися на зв'язку, навіть коли забули вдома телефон. Також гаджет контролює якість сну, відстежує кількість пройдених кроків, витрачених калорій, дозволяючи підтримувати баланс розуму і тіла. Смарт-годинник нагадує про необхідність рухатися, знизити стрес або провести дихальну гімнастику. Для відображення інформації встановлений AMOLED-дисплей з захисним склом Corning Gorilla Glass DX +, яке запобігає появі подряпин.

4 місце – Samsung Galaxy Watch 3

Ця модель має багато спільного з попередніми смарт-годинниками, але разом з цим отримала і свої фішки. Наприклад, управління жестами: при вхідному виклику користувач зможе стиснути руку в кулак і розтиснути її, а струшування гаджета відхилить виклик. Можна буде швидше зробити скріншоти екрану простим натисканням на бічні кнопки. Смарт-годинник захищен від вологи за стандартом IP68.

Придбати вподобану модель можна на сайті stylus.ua, оформивши замовлення онлайн або по телефону з доставкою в будь-яке місто України.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: