Ексочільник Львівщини став почесним консулом Австрії у Львові

мальський

Маркіян Мальський, який був головю Львівської ОДА з липня 2019 року по лютий 2020 отримав відзнаку і консульський патент Почесного консула Австрії у Львові.

Маркіян Мальський, який був головою Львівської ОДА з липня 2019 року по лютий 2020, отримав відзнаку і консульський патент Почесного консула Австрії у Львові.

Про це він написав у соцмережі Фейсбук.

«Дуже приємно сьогодні на урочистій церемонії в МЗС України одержати екзекватуру та консульський патент Почесного консула Австрії у Львові. Непроста, а разом з тим неймовірно цікава, дипломатична робота, офіційний статус, роль та функції дипломатів цікавили мене ще з часів студентства, а отримані тоді знання та навики знадобилися у подальшій міжнародній правозахисній роботі», - написав Маркіян Мальський.

Також він зазначив,що має багато планів відносно австрійсько-української співпраці, захисту прав та інтересів австрійських громадян та юридичних осіб, поглиблення двосторонніх міждержавних відносин у багатьох сферах.

«Почесне консульство Австрії у Львові, як дипломатична установа, впродовж десятиліть відіграє важливу євроінтеграційну роль для нашого регіону, то ж активно продовжимо цю працю і надалі. Також дуже радіємо тому, що відносини між нашими країнами складаються якнайкраще, а візит Президента України до Австрії, як цьому підтвердження, відбувся зовсім нещодавно та був наповнений великою кількістю важливих зустрічей, нарад та успішною реалізацією ряду проектів. Ми також з особливою радістю зустрічали у Львові та Києві Президента Австрії з дружиною два роки тому, що відзначило особливе ставлення Австрії до Західної України.
З вдячністю Республіці Австрії, Послу Австрії в Україні Герноту Пфандлеру та МЗС України за висловлену довіру. Щиро впевнений, що подальша побудова міцних та партнерських взаємовідносин між нашими державами принесе великі плоди!», - зазначено в повідомленні.

Зауважимо, до призначення головою ЛОДА Мальський вже був почесним консулом Австрії у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: