У Львові юнак нападав на перехожих і грабував

грабіж1
Фото ілюстративне

У Львові взяли під варту 21-річного зловмисника, який разом зі спільником напали на перехожого та обікрали. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі поліції області, 9 вересня близько опівночі на вулиці Зеленій у Львові зловмисник разом із спільником напали на перехожого, побили його та заволоділи мобільним телефоном, а також гаманцем з грошима та документами, після чого втекли.

Проведеними спільно оперативно-розшуковими заходами співробітники Личаківського та Франківського відділів поліції встановили особу нападника та 30 вересня затримали його.

«Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального праввопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід - тримання під вартою.
Досудове розслідування триває, поліцейські перевіряють причетність зловмисника до вчинення інших кримінальних правопорушень на території Личаківського та Франківськогоо районів Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: