У Львові викрили зловмисника, причетного до оптового збуту наркотиків на території міста

ййй
Фото: Нацполіція

Під час санкціонованих обшуків у гаражі, розташованому на території одного з гаражних  кооперативів Львова, правоохоронці виявили та вилучили значну кількість наркотичної речовини «канабіс», ваги, фасувальні пакети.

Зловмиснику, 22-річному львів’янину, причетному до незаконного зберігання наркотиків у цьому гаражі, загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна, повідомляють у поліції.

Оптового кладмена, що робив закладки наркотиків для інших, дрібніших розповсюджувачів, які потім збували наркотичні речовини на території Львова,  викрили слідчі відділу розслідування особливо небезпечних злочинів (детективи) слідчого управління спільно із співробітниками департаменту внутрішньої безпеки поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області.

У ході перевірки інформації про один з каналів розповсюдження наркотиків  у Львові правоохоронці встановили, що  22-річний місцевий мешканець збував наркотичні  речовини за допомогою одного з телеграм-каналів. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), у рамках якого 2 жовтня  провели санкціоновані обшуки у гаражному приміщенні, в якому систематично бував зловмисник, розташованому в одному з гаражних кооперативів Львова.

Під час обшуків було виявлено та вилучено близько 2 кілограмів наркотичної речовини «канабіс», ваги, фасувальні пакети та  іменні фасувальні коробки з назвою телеграм-каналу. Усе вилучене скероване на експертизу.

Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України,  та обрання йому запобіжного заходу. За скоєне чоловіку  загрожує покарання  - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: