У Центрі Довженка стартували зйомки документального фільму з Оксаною Линів та YsOU/Молодіжний симфонічний оркестр України

1204137349587249913041963107945281498329396n-7441f3aa
Фото: ЛМР

У Центрі Довженка з 1 жовтня стартував запис концерту для документального фільму з всесвітньо відомою диригенткою Оксаною Линів та YsOU/Молодіжний симфонічний оркестр України, у рамках проекту «Чому нове покоління грає музику минулого».

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Впродовж чотирьох епізодів документального фільму, знятого на бекстейджі життя молодіжного оркестру, ми відкриватимемо новий погляд на класичну музику очима її виконавців, і прокомунікуємо з вами питання «чому, як і який сенс?».

Кульмінаційною вершиною проекту стане відео-концерт Молодіжного оркестру: колектив пише програму з творами Людвіга ван Бетховена (солістка Khrystyna Mykhailychenko), Бориса Лятошинського та Євгена Станковича. А творчим процесом керуватиму я", — прокоментувала подію головна диригентка оркестру Оксана Линів.

Додамо, Оксана Линів працює з оперними театрами та відомими оркестрами у всьому світі та нещодавно була оголошена першою жінкою-диригентом на культовому Вагнерівському оперному фестивалі в Байройті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: