У Львові відбудеться міжнародний мистецький проєкт «Місто VS Карантин»

Безымянный

9 жовтня 2020 року о 16.00 стартує відкриття міжнародного мистецького проєкту «Місто VS Карантин».

«Місто VS Карантин» - це унікальна просторова фото-інсталяція, доповнена аудіо-візуальними ефектами, результат спільної роботи команди кураторів, митців та архітекторів м. Львова. В проєкті беруть участь 147 авторів з більш ніж 60 країн Світу, з усіх континентів. Загальна кількість робіт в експозиції 191.

Серед учасників, що надіслали свої роботи є як професійні фотографи, так і домогосподарки, музиканти, радіоведучі, художники, директори музеїв, військові, фото кореспонденти, стоматологи, шеф кухарі, лікарі, фудблогери, адвокати, вчителі, мистецтвознавці та люди інших професій. Експозицію супроводжуватиме авторський відео ряд, з авторською музикою – документальні відео існування міста на карантині.

Основна тема проєкту  «Місто VS Карантин» – відображення за допомогою фото камери нової, контраверсійної для людства реальності, а саме вимушене масове перебування на карантині довгий період часу та життя Міста під час Карантину.

Мета проєкту «Місто VS Карантин»

– зібрати унікальні документальні свідчення з різних локацій України та Світу, які зафіксували в своїх фотографіях рефлексії Міста та його мешканців на карантинні обмеження.

- візуалізація змін в Місті та в життєвому просторі мешканців Міста, що знаходиться в ізоляції від звичайного життя, туристів та повсякденних подій.

-  мистецьке осмислення унікальних історичних подій, свідками яких ми є.

Автори проєкту – Сашко Балабай та Дарина Балабай – львівські кінорежисери, члени Української кіноакадемії, автори багатьох мистецьких та соціальних проєктів. Проєкт реалізовано спільно з Львівською спілкою архітекторів НСАУ та за підтримки Департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОДА.

Керівник проєкту та конт. особа – Дарина Балабай, 067-707-43-38

Нет описания.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: