Генпрокурорка анонсувала конкурс на посаду очільника САП

венедіктова

Про це вона сама зазначила на сторінці в соцмережі. Ірина Венедіктова зауважила, що вже днями стартує процедура відбору на незалежного очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про це вона сама зазначила на сторінці в соцмережі. Ірина Венедіктова зауважила, що скоро стартує процедура відбору на незалежного очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Україні потрібен потужний, дієвий і незалежний очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. І вже днями стартує процедура відбору – комісія укомплектована, Офіс Генпрокурора готовий організаційно і технічно забезпечити весь процес на гідному рівні, без жодного втручання чи впливу.

Сьогодні у нас вітальна зустріч з членами конкурсної комісії, народними депутатами, представниками міжнародних інституцій. Комісія має визначитися із датою першого засідання і вже невдовзі оголосити сам конкурс на адміністративні посади в САП.
Певна, що комісії буде непросто – місія відповідальна і надважлива, плюс - надзвичайний контроль громадськості та міжнародної спільноти», - написала Ірина Венедіктова.

Також вона зауважила, що не дозволить нікому протидіяти законному та прозорому обранню керівника САП.

«Якщо будуть будь-які спроби зовнішнього втручання – Офіс Генпрокурора буде реагувати принципово», - резюмувала генеральна прокурорка країни.

Нагадаємо, 21 серпня генпрокурор Ірина Венедіктова підписала наказ про звільнення Назара Холодницького з посади заступника генпрокурора - керівника САП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: