МАУ і SkyUp скасували рейси в Єреван

skyup_737_ursqc_takeoff_yt
Фото ілюстративне

Українські авіакомпанії МАУ і SkyUp скасували найближчі рейси до столиці Вірменії Єреван через загострення конфлікту в Нагірному Карабасі.

Про це повідомляє avianews.

У МАУ повідомили, що, враховуючи ризики, вирішили скасувати четвертий регулярний рейс Київ-Єреван PS611, запланований на понеділок, 5 жовтня, о 17:10 UTC.

«Зараз ми прийняли рішення про скасування рейсу 5 жовтня 2020 року. На превеликий жаль, ситуація в регіоні залишається нестабільною», — зазначили в пресслужбі авіакомпанії.

Водночас SkyUp оголосила про скасування рейсів Київ-Єреван 2 і 5 жовтня через застосування системи ППО поблизу столиці Вірменії.

«За таких умов авіаперевізник не може ставити під загрозу життя пасажирів. SkyUp продовжував виконувати рейси Київ-Єреван, поки це залишалося безпечним», — заявили в авіакомпанії.

Нагадуємо, вранці 27 вересня Вірменія та Азербаджан відновили бойові дії в Нагірному Карабасі, взаємно звинувативши один одного в обстрілі прикордонних територій і провокуванні насильства. Обидві країни оголосили військовий стан і мобілізацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: