На Львівщині чоловік шантажував знайому інтимним відео

яворів

На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який шантажував знайому інтимним відео. За нерозповсюдження файлів мешканець Яворова вимагав у знайомої 500 доларів США, - повідомляють у поліції Львівської області.

За скоєне йому загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

5 жовтня у Яворівський відділ поліції за допомогою звернулась 39-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що її знайомий, також житель Яворова віком 34 роки, шантажує її. За словами заявниці, чоловік вимагає у неї 500 доларів США, погрожуючи тим, що у випадку, якщо вона не перекаже йому на кратку вказану суму, він оприлюднить у мережі Інтернет відео інтимного характеру з її участю.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження (Вимагання) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

В ході досудового розслідування оперативники сектору кримінальної поліції територіального підрозділу поліції встановили причетність зловмисника до вчинення цього кримінального правопорушення, окрім того, під час санкціонованого обшуку, правоохоронці вилучили у нього речові докази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: