Дитячі лікарі Львова стали супергероями (фото)

лікар бурда

У Львові лікарів перетворили на казкових героїв. Львівська обласна дитяча клінічна лікарня ОХМАТДИТ долучилась до експериментального проєкту, де лікарі стали супергероями, аби допомогти маленьким пацієнтам швидше одужати, а також подолати страх перд лікувальними закладами.

У Львові лікарів перетворили на казкових героїв. Львівська обласна дитяча клінічна лікарня ОХМАТДИТ долучилась до експериментального проєкту, де лікарі стали супергероями, аби допомогти маленьким пацієнтам швидше одужати, а також подолати страх перед лікувальними закладами.

Про це повідомила організаторка проєкту та членкиня Опікунської Ради ЛОДКЛ «Охматдит» Христина Гевко.

«Ідея цього проекту жила в мені з того часу, як я глибше зрозуміла роботу медиків. В моїй голові одразу постали образи супергероїв, чарівників! Надлюди!, що оберігають, рятують, захищають. Вони можуть не спати й не їсти, вони зберігають спокій і виваженість, щодня приймаючи життєво важливі рішення. Цей образ особливо підсилився у час пандемії, коли ми згадали, чому професія лікар - це так важливо!
Я зраділа, коли мою, трохи дитячу ідею , підтримала улюблена Опікунська Рада ЛОДКЛ «Охматдит», - написала Христина Гевко.

Фото лікарів-супергероїв тепер будуть прикрашати стіни лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: