Місцеві вибори на Львівщині моніторитимуть шість сотень спостерігачів ОБСЄ

обсє
фото ЛОДА

7 жовтня у Львові відбулась зусріч із довготривалими спостерігачами на місцевих виборах у Львівській області від Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ.

Спостерігачі від Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ зосередили  увагу на активності передвиборчого процесу та наголосили на важливості забезпечення безпечного волевиялвення, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

«Цього разу на моніторинг місцевих виборів до Львівщини прибудуть майже шість сотень спостерігачів, адже ваша область дуже велика, а дільниць надзвичайно багато. Є також спостерігачі, які приїждажють за кілька тижнів до виборів та залишаються після них для аналізу та підбиття підсумків. Зараз ми бачимо активний виборчий процес, однак пандемія спричинилась до його видозміни, зокрема, ми не фіксуємо великих масових зібрань», - наголосив довгостроковий спостерігач Ханну Ельфвенгрен.

Під час зустрічі також обговорили зміни до виборчого законодавства та зійшлися на думці проведення роз’яснювальної роботи на предмет правильного використання бюлетенями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: