У командуванні медсил повідомили про 11-ту смерть серед військовослужбовців з коронавірусом

зсу корона
Фото ілюстративне

У Збройних силах України зафіксовано одинадцятий летальний випадок від коронавірусу, а за добу ще 63 осіб підхопили хворобу.

Про це повідомляє Командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 7 жовтня у Збройних силах України гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 709 осіб. Загалом за час пандемії одужали 1 762 людини. На ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 797 осіб», - ідеться в повідомленні.

Під наглядом медиків удома лікується ще 43 людей та 20 військовослужбовців перебувають у закладах охорони здоров'я.

Помер співробітник ЗСУ (Запорізька область), який мав хронічні супутні захворювання. Наприкінці вересня його госпіталізували з діагнозом «двостороння полісегментарна пневмонія», однак 6 жовтня його стан різко погіршився у зв'язку з гострою серцевою недостатністю, і розпочалася інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату.

До слова, станом на ранок середи, 7 жовтня, в Україні зафіксовано 239337 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 4597 летальних, 105970 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 4753 нових випадки. Загалом проведено 2455407 тестувань методом ПЛР. За добу одужали 2 569 пацієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: