В Україні оголосили топ-10 найсексуальніших митців-2020 

зол ліф

Топ-10 найсексуальніших українських митців-2020 оголосила народна відзнака «Золотий Ліфон».

Найсексуальнішим українським культурним діячем вдруге поспіль став письменник та музикант Сергій Жадан. Він очолив цьогорічний рейтинг народної премії «Золотий Ліфон». Також до топ-10 потрапили письменники Юрій Андрухович, Лесь Подерв’янський, Павло Коробчук, музиканти Валерій Харчишин, Іван Леньо, Олександр Положинський, актори Ахтем Сеітаблаєв, Тарас Цимбалюк, художник Іван Семесюк.

«Золотий Ліфон» — відзнака найсексуальніших діячів української культури. Номінувати своїх топ-10 фаворитів могли усі охочі онлайн до 18 вересня 2020 року.

Відкрите голосування відбувалося протягом місяця на Facebook-сторінці проєкту. Долучитися могли усі охочі, просто склавши свій власний топ.

«Ми оберемо найсексуальніших діячів української культури: музики, театру, літератури, кіно та інших видів мистецтва. Фігурантів жіночих еротичних фантазій та таємних вологих думок. Чоловіків, які здіймають бунт серед мурашок на шкірі. Отже, хто вони?..Хто спонукає жіноцтво на грішні думки? В кого шанувальниці кидають зірвані ліфчики як вияв глибокої любові та симпатії? Сексуальність — це не зовнішність. Це вир емоцій, що підіймається в душі», — оголосили організатори відзнаки у серпні 2020-го.

Володарів громадських симпатій визначили за рейтинговою системою — ті митці, хто здобув найбільше згадок, потрапили у фінальний рейтинг відзнаки. Учасники голосування мали написати у коментарях власні рейтинги найсексуальніших, максимум на 10 позицій. Голоси рахували таким чином: від 15 балів за 1 місце до 1-го за 10-те.
Цьогоріч відзнака «Золотий Ліфон» пройшла вдруге. Торік рейтинг також очолив Сергій Жадан.

«Ідея проєкту виникла у 2019-му, випадково і на початку втілювалася як голосування «серед своїх». Але, як виявилось, в українському суспільстві є потреба говорити про те, що саме українські митці є напрочуд сексуальними, — зазначають організатори відзнаки. — І саме українські музиканти, актори, художники, письменники тощо є справжніми секс-символами: прискорюють серцебиття та фігурують у щемних жіночих мріях. Тому ідея швидко здобула значно ширшу аудиторію, про неї заговорили в пресі та на радіо».

Детальніше про відзнаку можна дізнатися на сторінці https://www.facebook.com/zolotyylifon/ та за адресою [email protected].

Повний рейтинг можна переглянути за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: