У мерії розповіли, коли завершать ремонт на Личаківській

личаківська
фото ЛМР

Від 27 травня триває капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Букової до межі міста).

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», підрядна організація вже нанесла два шари асфальту на відрізку від м. Винники до ТзОВ «Ензим» і проводить прокладання колекторів на відрізку до вул. Букової. За сприятливих погодних умов завершити основний об'єм робіт планують до кінця цього місяця.

Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, проектом ремонту вул. Личаківської передбачена розчистка площі від кущів та дрібнолісся, капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкцію дощового каналізаційного колектора, прокладання електролінії зовнішнього освітлення, пониження всіх існуючих кабельних ліній на 1 м від поверхні, заміна ділянок газопроводу, ремонт кабелів зв’язку. Перевлаштування існуючих тротуарів у межах забудови та влаштування нових тротуарів за межами забудови, влаштування велосипедних смуг. Влаштування нових зупинок громадського транспорту та доведення до нормативних параметрів існуючих. Для безперешкодного і зручного пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями проектом передбачено пониження бортового каменю, позначення наближення до пішохідного переходу та посадкових майданчиків плиткою з тактильним покриттям.

«Протяжність дороги, яку ремонтуємо, — 4 км 100 м. Вже відфрезеровано все дорожнє покриття, виконано роботи з розширення дороги, її вирівнювання та кронування дерев, проводиться підключення приватних будинків до каналізування. Також зараз тривають роботи з прокладання каналізаційного і дощового колекторів до вул. Букової. Це 647 м. Залишилося 15%, щоб прокласти основний колектор.

Натомість інша бригада виконує перепідключення до будинків. А це додаткові роботи, бо ці будинки не були каналізовані», — розповіла Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор», а виконує роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь», — 160,3 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: