Російські найманці відкривали вогонь в районі Шумів, - штаб

93423779_837595610066390_5995022670104625152_o
Фото: штаб ООС

Станом на вечір п'ятниці, 9 жовтня, в районі проведення бойових дій на Донбасі зафіксоване одне порушення перемир'я зі сторони противника.

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

«Від початку поточної доби, 9 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад зафіксоване одне порушення досягнутих домовленостей з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, у районі населеного пункту Шуми, противник порушив режим припинення вогню, здійснивши кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Там зазначають, що бойових втрат і поранень серед наших військовослужбовців немає. Українські бійці вогонь у відповідь на провокативні дії противника не відкривали.

Нагадаємо, у четвер,8 жовтня, у смугах відповідальності українських бригад російсько-окупаційні війська тричі порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Так, поблизу населеного пункту Піски ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу Опитного здійснив дистанційне мінування перед українськими позиціями застосувавши ручний протитанковий гранатомет, пристосований для використання мін ПОМ-2.
Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: