З'явилась версія, чому померли військовослужбовці з Житомирщини

pryzovnyky
Фото ілюстративне

Троє військових, яких знайшли мертвими у селі на Житомирщині, після попередньої перевірки могли отруїтися чадним газом через несправність газового приладу.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуації.

У відомстві зазначають, що ознак пожежі у квартирі не було.

Натомість у «Житомиргаз» зазначили, що перевіряють системи внутрішнього газопостачання у будинку, де знайшли військових, - передає «Суспільне».

У поліції області також заявили, що розглядають отруєння чадним газом як одну з версій загибелі. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза.

Нагадуємо, під час ранкового шикування в одній із військових частин Командування Сил логістики ЗС України були відсутніми троє військовослужбовців-контрактників, яких згодом знайшли мертвими в помешканні, яке вони винаймали. Серед них — старший солдат і двоє солдатів.

Двох військовослужбовців призвали на службу з осені 2017 року, а з березня 2018 вони проходили службу за контрактом. Одного військового призвали у 2018 році, а у 2019 він перейшов на контракт.

Два солдати — 23-річні уродженці з Сумської та Дніпропетровської області та один 21-річний хлопець із Чернівців. У хлопця з Сумської області залишилася дружина та двоє дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: