Поліцейські Львівщини викрили зловмисника, причетного до викрадення причепу з передвиборчою агітацією

поліц
Фото: Нацполіція

27 вересня близько 15.40 у поліцію звернулася керівник міського осередку однієї з політичних партій, яка повідомила, що на вулиці Медової Печери у Львові невідомі викрали автопричіп з агітаційним банером.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що причіп марки «Автобан», на якому була встановлена  металева конструкція з політичною рекламою, використовувався для передвиборної агітації.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка)  Кримінального кодексу України.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники відділу захисту інтересів суспільства і держави, управління кримінального аналізу поліції Львівщини спільно з працівниками кримінальної поліції та слідчими Личаківського відділу поліції встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки. Ним виявився 33-річний мешканець Пустомитівського району.

9 жовтня правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника в одному із сіл району.  Поліцейські виявили викрадений причіп у гаражі. Транспортний засіб вилучено.

Тривають слідчі дії, за результатами яких буде вирішено питання про повідомлення чоловіку про підозру в скоєнні крадіжки.  За вчинене  йому загрожує покарання - арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: