Львівських податківців, яких спіймали на хабарі, взяли під варту

еее
Фото: львівська прокуратура

Двом головним державним ревізорам-інспекторам податкової служби, яких підозрюють у отриманні неправомірної вигоди, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внести заставу.

Суд також підтримав позицію прокурора та відсторонив підозрюваних від займаних посад, повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Нагадаємо, що вказані співробітники податкової служби протягом 2020 року вимагали та 08.10.2020 одержали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 700 доларів США за невжиття заходів щодо притягнення останнього до відповідальності за порушення порядку виробництва та реалізації підакцизних товарів та спиртовмісної продукції на території Львівської області.

На цей час у провадженні проводяться невідкладні слідчі дії: обшуки за місцем проживання фігурантів кримінального правопорушення та приміщенні ГУ ДПС у Львівській області.

Службових осіб затримали у порядку ст.208 КПК України.

Після завершення слідчих дій, затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та скеровано до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення їх від посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: