До проекту Держбюджету внесено понад 2,4 тисячі правок

бюджет

До законопроекту про Держбюджет на 2021 рік надійшло понад 2,4 тис. правок від народних депутатів. До 15 жовтня профільний комітет повинен визначити, які з правок будуть враховані. Про це написав у Telegram нардеп Ярослав Железняк, передає УНН.

До законопроекту про Держбюджет на 2021 рік надійшло понад 2,4 тис. правок від народних депутатів. До 15 жовтня профільний комітет повинен визначити, які з правок будуть враховані. Про це написав у Telegram нардеп Ярослав Железняк, повідомляє УНН.

«У проект Бюджету 2021 року внесено 2451 правок від народних депутатів. Зазвичай депутати щороку і вносять від 2-3 тисяч правок до Бюджету. Так що говорити про цілеспрямований спам не варто», - написав нардеп.

За його словами, відсьогодні і по 15 жовтня комітет ВРУ з питань бюджету повинен визначити які з правок будуть враховані.

«І вже 20 жовтня парламент повинен проголосувати за рішення комітету, затвердивши Бюджет в першому читанні... ну або не проголосувати», - додав Железняк.

Нагадаємо, як повідомив голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, в цьому році «бюджетної» ночі в її звичному вигляді в Україні не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: