Донбас: російські війська шість разів відкривали вогонь

оос3
Фото ілюстративне

Від початку поточної доби четверга, 15 жовтня, російсько-окупаційні війська шість разів порушили домовленості, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Так, в нічний час доби ворог порушив режим припинення вогню, застосувавши автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю поблизу Причепилівки.

Окрім того, противник двічі відкривав вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї неподалік Авдіївки та двічі – у районі Новотошківського.

У штабі зазначають, що бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців не було.

«Ще одне порушення задокументовано на Приазов’ї, де в районі населеного пункту Пищевик зафіксовано проліт БПЛА противника із перетином лінії розмежування. Засоби радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил негайно здійснили радіоподавлення каналів управління та навігації ворожого безпілотника, що унеможливило подальше його використання.», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в середу, 14 жовтня, російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню.

Зокрема, неподалік населених пунктів Водяне та Новомихайлівка було зафіксовано відкриття вогню зі стрілецької зброї. А поблизу Авдіївки відмічено провокації з ручного протитанкового гранатомета і автоматичного станкового гранатомета. На вогневі провокації противника українські воїни зброю у відповідь не застосовували.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: