Перший з об'єктів «Укрспирту» приватизували за 55 мільйонів

206278
Зображення ілюстративне, з відкритих джерел.

Фонд держмайна 15 жовтня провів приватизацію першого об’єкта ДП «Укрспирт» – Немирівського МПД, завод за 55,08 млн грн приватизувала ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД».

Про це повідомляє пресслужба Фонду.

Зазначається, що на аукціон об’єкт виставили зі стартовою ціною 49,5 млн грн.

«Зростання ціни від стартової вдалося досягти завдяки продуманим алгоритмам проведення приватизаційних аукціонів – які мотивують учасників пропонувати ціну, вищу від стартової, вже на етапі подачі заявок.

Компанія-переможець була єдиною, хто подав заявку на участь в аукціоні. Разом з тим, через захищеність інформації про кількість учасників аукціону до початку його проведення, учасник запропонував ціну, вищу за стартову на понад 5 млн грн для отримання переваги в разі можливої ​​конкуренції в ході торгів», – йдеться в повідомленні.

Після підписання протоколу про результати аукціону, укладення договору купівлі-продажу та проведення повного розрахунку, процес приватизації Немирівського МПД буде вважатися офіційно завершеним.

НГагадаємо, наприкінці вересня Фонд державного майна оголосив про проведення п’ятого аукціону об’єктів спиртової галузі – Бершадського МПД (об’єкт ДП «Укрспирт»), який відбудеться 29 жовтня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: