Бойовики обстріляли позиції ООС біля Водяного

оос
Фото ілюстративне

Станом на вечір п'ятниці, 16 жовтня, в районі проведення бойових дій на Донбасі зафіксований один факт порушення перемир'я з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

«Так, опівдні на Приазов’ї, поблизу населеного пункту Водяне, противник відкривав вогонь із підствольного гранатомета та стрілецької зброї. Українські воїни на ворожу вогневу провокацію зброю у відповідь не застосовували», - йдеться у повідомленні.

Там також зазначають, що серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Нагадуємо, що в четвер, 15 жовтня, збройні формування Російської Федерації шість разів порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року під час засідання Тристоронньої контактної групи.

Так, режим припинення вогню ворог порушив поблизу населеного пункту Причепилівка, застосувавши автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю. Окрім того, двічі противник відкривав вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї неподалік Авдіївки та двічі – у районі Новотошківського.

Окрім того, на Приазов’ї, всупереч досягнутим домовленостям, зафіксовано проліт ворожого БПЛА із перетином лінії розмежування. Українськими засобами радіоелектронної боротьби ворожий безпілотник було подавлено.

Бойових втрат і поранень унаслідок пострілів противника серед українських захисників не було.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: