Львівські поліцейські просять допомогти у пошуку вбивць брюховицького бізнесмена

патрулька
Фото ілюстративне

Поліцейські Львівщини розшукують зловмисників, причетних до розбійного нападу на будинок в Брюховича. Під час нападу загинув 61-річний власник будинку, його 58-річна дружина отримала тілесні ушкодження, - повідомляють у поліції Львівської області.

У поліції просять усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити зловмисників, надавати її на лінію 102.

До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські проводять заходи для нападників.

Нагадаємо, сьогодні, 16 жовтня, близько другої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення  про  розбійний напад на будинок у селищі Брюховичі, під час якого загинув чоловік.

За вказаною  адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Шевченківського  відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших служб та підрозділів на чолі з керівництвом поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 15 жовтня близько 22.00 на подвір’я приватного господарства, де проживало подружжя, увірвалися зловмисники у масках. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, після чого втекли. Чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини, за процессуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальні провадження за п.6, п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: