Помер військовий з Львівщини, який хворів на коронавірус

допомога військові
ілюстративне фото

Станом на ранок п'ятниці, 16 жовтня, в Збройних Силах Українина COVID-19 хворіє 944 особи.

Про це повідомили у Командуванні медичних сил ЗСУ.

Окрім цього, зафіксовано 12 летальний випадок від коронавірусу.

«Так, у зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 15 жовтня 2020 помер працівник ЗС України (Львівська область)», - йдеться у повідомленні.

Там зазначають, що чоловік звернувся за медичною допомогою у вівторок, 13 жовтня, коли з’явилася задишка та сухий кашель. Цього ж дня його госпіталізували до відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії Новояворівської ЦРЛ з попереднім діагнозом: Негоспітальна двобічна нижньодольова пневмонія.

Позитивний результат ПЛР тесту отримали 14 жовтня.

«Незважаючи на надану медичну допомогу ознаки дихальної недостатності продовжили наростати. 15 жовтня 2020 стан здоров’я паціента значно погіршився, а інтенсивна терапія не дала позитивного результату. Окрім цього, чоловік хворів на хронічні супутні захворювання», - додають у командуванні медсил.

Нагадаємо, станом на ранок п'ятниці, 16 жовтня, в Україні 287231 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, із них 5408 летальних, 121919 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 5992 нових випадки. Загалом проведено 2729496 тестувань методом ПЛР. За добу одужало 2269 пацієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: