У Львові патрульні зняли з даху хлопця «під кайфом»

image
Фото: відкриті дджерела (ілюстративне)

Вчора, близько 2-ї години ночі, патрульним повідомили, що на вулиці Генерала Чупринки чоловік хоче здійснити спробу самогубства.

Через 2 хвилини інспектори були на місці події і зустрілися із заявником, повідомляють у патрульній поліції.

Молодий чоловік розповів, що винаймає з другом помешкання і той почав поводиться неадекватно. Напередодні бив посуд в квартирі, а під час останньої розмови розповів, що занедужав важкою невиліковною хворобою і через це він хоче покінчити із життям.

Сьогодні сусід почув в кімнаті Дмитра дивні звуки. Оскільки дуже хвилювався за товариша — вирішив перевірити, що там. Відчинивши двері, він зрозумів, що друг виліз на дах через мансардне вікно.

Інспектори спочатку покликали хлопця і оглянули частину даху. Оскільки 25-річний чоловік не відгукнувся, а конструкції даху заважали оглядовості, інспектор Ігор Буй піднявся на слизький від дощу дах.

Поліцейський кілька хвилин шукав Дмитра і кликав. Однієї миті він побачив його і не втримавшись на ногах з'їхав з верхівки даху. На щастя, конструкції затримали патрульного.

Чоловік поводився дивно. Плутався в поясненнях своєї поведінки. Казав, що має галюцинації і жодного слова про самогубство. Патрульний переконав повернутися Дмитра до помешкання де на нього чекали медики, які ушпиталили його до спеціального закладу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: