У Львові затримали громадянина Туреччини, який переправляв нелегальних мігрантів через кордон

ааа
Фото: ДПС

16 жовтня у Львові затримали громадянина Туреччини, причетного до організації переправлення нелегальних мігрантів через українсько-угорський кордон.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Затримання провели офіцери Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Нацполіції. 35-річному іноземцю оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон».

Під час слідчих заходів встановлено, що затриманий намагався нелегально переправити через кордон сімох громадян Туреччини, яких у січні 2019 року затримали прикордонники Мукачівського загону.

Вже невдовзі затриманий постане перед судом. Зазначимо, що стаття, яку йому інкримінують, передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років.

Нагадаємо, що учора у Волинській області провели санкціоновані обшуки в місці постійного проживання громадянина Сирії. Правоохоронці підозрюють його причетність до організації незаконного переміщення з України в Польщу через річку західний Буг незаконних мігрантів – громадян Сирії, Туреччини, Вірменії. Щодо вказаного громадянина Сирії учора суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави у розмірі 175 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: