У небі над Києвом покажуть лазерну 3D-проєкцію: ОККО запускає соціальний проєкт

121678026_396923924655135_3977520182477266246_n

У неділю, 18 жовтня о 19:30 на Оболонській набережній у Києві відбудеться лазерне шоу з 3D-екраном у небі. Для безпеки в умовах карантину лазерну проєкцію можна буде побачити онлайн.

Соціальний захід є частиною щорічної ініціативи компанії «ОККО» «Благаю, живи! Безпека на дорозі».

2020 рік ОККО присвятила важливості використання світловідбивачів на одязі та аксесуарах у темний період доби. Проєкт складатиметься з двох етапів і розпочнеться з лазерної 3D-проєкції.

«Ми хочемо нагадати суспільству про проблему непомітних учасників дорожнього руху та необхідність  використовувати світловідбивачі. Щороку кількість аварій зростає, а  восени та взимку – ще й через складні погодні умови та погану видимість. Наприклад, за 2019 рік аварійність зросла на 7% порівняно з 2018-м. З причини наїзду на пішохода загинула 1261 людина. Використання світловідбивальних елементів може значно знизити кількість аварій та вберегти не одне життя», зазначає керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

За допомогою сучасних технологій дронів та лазерної  проєкції у небі над Києвом покажуть соціальний ролик, який має на меті нагадати водіям, пішоходам та іншим учасникам дорожнього руху про важливість цінувати життя.

Захід транслюватиметься онлайн: наживо шоу можна буде подивитися у Facebook та YouTube. У трансляції візьмуть участь лідери суспільної думки, які обговорять рівень аварійності в Україні, досвід використання світловідбивачів тощо. Гостей трансляції компанія анонсуватиме на своїй сторінці у Facebook.

«Ми розраховуємо, що подія зачепить та приверне увагу до проблеми через емоцію. Але ми також прагнемо пояснити, чому ця проблема важлива та як її можна розв’язувати. Для цього до діалогу перед трансляцією ми запросили лідерів думок», – продовжує Ярослава.

«Благаю, світись!» – це соціальна ініціатива компанії «ОККО», що є частиною щорічного проєкту «Благаю, живи! Безпека на дорозі» і триває з 2014 року.  Проєкт спрямований на те, щоб вплинути на поведінку учасників дорожнього руху та спонукати їх відповідальніше ставитися до безпеки на дорозі.

Нагадаємо, компанія вже піднімала проблеми використання заглушок замість ременів безпеки, відсутності дитячих автокрісел, а також використання гаджетів під час руху.

Довідка. Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 410 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів. Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку. Для отримання додаткової інформації про компанію - https://www.okko.ua/

ЛЬВІВ

з питань мережі АЗК ОККО

Олег Дорожовець

+38 067 719 06 70

[email protected]

 

КИЇВ ТА ІНШІ РЕГІОНИ

з питань мережі АЗК ОККО та OKKO Group

Дар’я Янченко

+38 067 714 23 60

DYanchenko@gng.com.ua

 

КИЇВ ТА ІНШІ РЕГІОНИ

з питань мережі АЗК ОККО та OKKO Агротрейд

Олена Слободянюк

+38 093 428 31 69

[email protected]

 

*афіша

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: