Запуск національного проєкту «Благаю, світись!» перенесли через погіршення погодних умов

121678026_396923924655135_3977520182477266246_n-696x348

Лазерне шоу з 3D-проєкцією про безпеку на дорозі, яке мало відбутися сьогодні в Києві, переноситься через негоду та шквальний вітер.

Лазерне шоу з 3D-проєкцією про безпеку на дорозі, яке мало відбутися сьогодні в Києві, переноситься через негоду та шквальний вітер.

За словами організаторів та технічних спеціалістів, погодні умови, зокрема сильні пориви вітру, суттєво ускладнюють запуск лазерного шоу. Відтак для безпеки глядачів та збереження яскравості шоу компанія ОККО прийняла рішення перенести запуск національного проєкту «Благаю, світись!».

«Ми уточнюємо нові дату та час старту проєкту, зокрема запуск соціального ролика за допомогою сучасних технологій. Нам важливо провести шоу у безпечному форматі для глядачів, а також зберегти яскравість та масштаб. Тож про зміни повідомимо додатково», – коментують в ОККО.

 У компанії підтверджують, що запуск соціального проєкту відбудеться найближчим часом після узгодження дати та часу відповідно до погодних умов. ОККО закликає продовжувати слідкувати за новинами та анонсами на офіційній сторінці компанії у фейсбук.

«Шоу обов’язково відбудеться, адже нам важливо пояснити тему світловідбивачів саме зараз, восени, коли видимість пішоходів знижується через негоду. Зараз тема важливості використання світловідбивачів найбільш актуальна», – зазначає керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

Довідка. Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 410 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів. Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку. Для отримання додаткової інформації про компанію - https://www.okko.ua/

ЛЬВІВ

з питань мережі АЗК ОККО

Олег Дорожовець

+38 067 719 06 70

[email protected]

 

КИЇВ ТА ІНШІ РЕГІОНИ

з питань мережі АЗК ОККО та OKKO Group

Дар’я Янченко

+38 067 714 23 60

DYanchenko@gng.com.ua

 

КИЇВ ТА ІНШІ РЕГІОНИ

з питань мережі АЗК ОККО та OKKO Агротрейд

Олена Слободянюк

+38 093 428 31 69

[email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: