Соціологи розповіли, скільки українців довірятимуть «опитуванню Зеленського»

jFZlw4lP9X4UghkEyDESMiMLBBECHso2X1yCeyTq-1-3-1-696x464-696x464

Результатам всенародного опитування у день місцевих виборів, яке ініціював Президент Володимир Зеленський, довірятимуть 43% українців. Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

«41% респондентів не будуть довіряти результатам «опитування» Президента. Будуть їм довіряти – 43%», - йдеться у повідомленні.

При цьому 54,6% українців мають намір взяти участь в опитуванні.

На думку 44% респондентів, таке опитування є щирим наміром Президента та влади почути думку більшості людей і стільки ж респондентів вважають опитування політичною технологією.

Опитування проводилось 17-19 жовтня методом CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включались території, які тимчасово не контролюються владою України - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. В ході опитування проведено 505 інтерв'ю.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський 13 жовтня у відеозверненні анонсував, що 25 жовтня, крім місцевих виборів, відбудеться ще всенародне опитування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: