Wizz Air і Ryanair оновили розклади польотів з України в зимовий час

авіа
фото: ілюстративне

Лоу-кости Європи Wizz Air і Ryanair оновили свій розклад польотів з України на зимовий сезон 2020-2021 роки, значно скоротивши польотну програму.

Лоукости Європи Wizz Air і Ryanair оновили свій розклад польотів з України на зимовий сезон 2020-2021 роки, значно скоротивши польотну програму.

Про це пише avianews.

Аналіз показав, що Wizz Air планує літати в майбутню зимову навігацію за 50 маршрутами з п’яти міст України, тоді як Ryanair залишить тільки 15 напрямків з трьох аеропортів.

Угорський лоукост має намір літати за 24 маршрутами з Києва, за 11 маршрутами зі Львова, за шістьма маршрутами з Одеси та Харкова, за трьома маршрутами із Запоріжжя.

Більшість напрямків авіакомпанії обслуговуватимуть лише два рази на тиждень. Зимова навігація розпочнеться 25 жовтня 2020 року і триватиме до 28 березня 2021 року.

Маршрутна мережа Ryanair з України в зимовому сезоні навігації 2020-2021 років:

Аеропорт Бориспіль: Відень: 3 рази на тиждень, Пафос: 1 раз на тиждень, Берлін: 2 рази на тиждень, Будапешт: 3 рази на тиждень, Краків: 2 рази на тиждень, Познань: 2 рази на тиждень, Мадрид: 2 рази на тиждень, Валенсія: 1 раз на тиждень, Лондон: 2 рази на тиждень, Манчестер: 2 рази на тиждень.

Маршрутна мережа Wizz Air з України в зимовому сезоні навігації 2020-2021 років:

Аеропорт Жуляни: Відень: 2 рази на тиждень, Ларнака: 2 рази на тиждень, з грудня, Пардубіце: 1 раз на тиждень, Біллунн: 2 рази на тиждень, Копенгаген: 2 рази на тиждень, Таллінн: 3 рази на тиждень, з грудня, Берлін: 2-5 разів на тиждень, Кельн: 2 рази на тиждень, Дортмунд: 2 рази на тиждень, Гамбург: 1 раз на тиждень, Меммінген: 1-3 рази на тиждень, Будапешт: 2-3 рази на тиждень, Венеція: 2 рази на тиждень, з грудня, Рига: 4 рази на тиждень, з грудня, Вільнюс: 2 рази на тиждень, Гданськ: 2 рази на тиждень, Катовіце: 2 рази на тиждень з грудня. Детальніше тут.

Нагадаємо, нещодавно лоукост Wizz Air скасував понад 20 рейсів з міст України в листопаді і переніс відновлення цих напрямків на початок грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: