У Львові затримали 43-річного чоловіка, який вбив матір

121823847_5091193060921058_5441662895215250291_n
Фото: пресслужба поліції Львівщини

У вівторок, 20 жовтня, в Новому Роздолі під час побутового конфлікту 43-річний чоловік застрелив матір.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівщини.

Як встановили співробітники Новороздільського відділення поліції, затриманий здійснив кілька пострілів у матір з револьвера Флобера під час побутового конфлікту.

«20 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків у місті Новий Розділ було виявлено тіло 75-річної місцевої жительки без ознак життя», - йдеться у повідомленні відомства.

Там зазначили, що на тілі жінки поліцейські виявили сліди насильницької смерті, а саме – вогнепальні поранення в області шиї та живота. Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний 43-річний син жертви. Близько опівночі, під час конфлікту, він здійснив кілька пострілів у матір з револьвера Флобера, спричинивши їй смертельні поранення.

Фото: пресслужба поліції Львівщини

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: