На Львівщині в пожежі загинула жінка

пожежа77
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Поліцейські розслідують обставини загибелі жінки під час пожежі в Дрогобицькому районі. Як попередньо встановили правоохоронці, причиною займання  у сільському  будинку стало необережне поводження з вогнем. 

Поліцейські розслідують обставини загибелі жінки під час пожежі в Дрогобицькому районі. Як попередньо встановили правоохоронці, причиною займання  у сільському  будинку стало необережне поводження з вогнем, - повідомляють у поліції Львівської області.

22 жовтня, близько 8.00 у Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що після локалізації пожежі у приватному будинку одного з сіл Дрогобицького району було виявлено тіло жінки без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Поліцейські встановили особу загиблої – 69-річної  мешканки цього будинку.

За фактом слідчі територіального відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Тіло загиблої скеровано на експертизу. Поліцейські встановлюють причини та обставини пожежі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: