Мешканця Львівщини підозрюють у незаконному отриманні субсидії

с

Як встановили слідчі Сокальського відділення поліції, підозрюваний незаконно отримав субсидію на оплату житлово-комунальних послуг.

Про це повідомляють у поліції Львівської області.

У 2019 році мешканець одного з сіл Сокальського району віком 42 роки звернувся до Управління соціального захисту населення Сокальської райдержадміністрації із заявою про призначення йому субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

Кошти громадянину були нараховані та виплачені, проте, як в подальшому встановили правоохоронці, у документах, які він подав для отримання допомоги, були вказані неправдиві відомості, зокрема, про майновий стан заявника. У такий спосіб чоловік незаконно отримав грошові виплати.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення (Шахрайство з фінансовими ресурсами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: