У Львові чоловік стріляв у компанію хлопців, які випивали на вулиці

стріляв

22 жовтня, близько 22.00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у подвір’ї одного з будинків на проспекті Свободи у Львові кілька хлопців розпивають спиртне, не реагують на зауваження мешканців та порушують публічний порядок.

За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Правоохоронці встановили особи трьох правопорушників – львів’ян віком 20 років. Під час встановлення особистих даних, хлопці повідомили, що у них виник конфлікт з одним із мешканців будинку, під час якого чоловік здійснив кілька пострілів з невідомої зброї, - повідомляють у поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Правоохоронці встановили особу чоловіка – 51-річного місцевого мешканця та вилучили у нього пістолет. Дозволу на зброю поліцейським він не пред’явив.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вилучену зброю правоохоронці скерували на експертне дослідження.
На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: