Юних львів’ян запрошують до всеукраїнського фестивалю соціальної реклами

Фестиваль соціальної реклами

Стати ековідповідальним – нелегка справа, а зробити такими сотні інших – вчинок героїчний. Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» запрошує всіх активних, креативних та відважних школярів Львівщини 5-11 класів, взяти участь у Всеукраїнському фестивалі соціальної реклами серед учнівської молоді «WASTE MANAGEMENT SCHOOL RECYCLING».

Про це повідомляють організатори проєкту.

Організатори заохочують створювати ролики, постери та зовнішню соціальну рекламу, які допоможуть людям створювати комфортне екологічно чисте середовище. Для участі потрібно створити рекламу у форматі із переліку: білборд, сітілайт, постер, відео, інтернет реклама та заповнити анкету учасника.

Головний організатор фестивалю ГО «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Національного еколого-натуралістичного центру.

Роботи учасників, які відповідають всім критеріям Положення фестивалю, будуть боротися за цінні подарунки для своїх шкіл.

«Ключове досягнення фестивалю в тому, що школярі задають ритм, тренд сьогодення. Вони самі дбають про довкілля і запалюють своїми діями інших. Перший такий конкурс соціальної реклами був проведений нами минулого року. І тоді до нього долучилося 840 учнів зі 143 шкіл із різних куточків України. Цей результат показав, наскільки екологічно свідомими є учасники фестивалю і які глибокі думки транслюють. Саме тому ми не змогли зупинитись і проводимо його попри карантин», – говорить Юлія Мархель – засновниця Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World».

Учасники заходу разом переглянуть кращі роботи. Переможців конкурсу буде оголошено під час проведення прямої трансляції 5 листопада 2020 року онлайн в додаткові Zoom та на сторінці Facebook.

«Фестиваль соціальної реклами серед учнівської молоді показує – бути екологічним це стильно, легко, корисно також це – про формування екологічної культури та свідомості в Україні. Про інформаційну еко просвіту, якої подекуди бракує в цифровому світі. Запрошуємо кожного школяра стати частинкою екологічних проєктів у своєму місті. Вже зараз це можна зробити через участь у фестивалі», – розповідає Ксенія Ренчковська, очільниця Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: