У Львові відбувся Форум індустрії туризму та гостинності

turforum-3fffb2d8
Фото: ЛМР

З 20 до 22 жовтня в межах Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності відбулись туристична виставка «ТурЕКСПО», спеціалізована виставка «Готельний і ресторанний бізнес», а також профільні форуми і зустрічі для представників міст і регіонів, готелів і ресторанів, Центрів туристичної інформації.

Серед експонентів виставки були представлені місто Львів та Львівщина, Тернопільщина, Івано-Франківщина, Буковина та Закарпаття, повідомляють у ЛМР.

Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності проходив за підтримки Державного агентства розвитку туризму, управління туризму Львівської міської ради та управління туризму і курортів Львівської обласної державної адміністрації. Основними темами на панельних дискусіях були виклики і можливості галузі туризму у сучасних реаліях, цьогорічний літній сезон у містах і регіонах України, прогнозування та плани на зимовий і літній сезони 2020−2021, проект оновленого закону України «Про туризм».

21 жовтня паралельно відбувалися два профільні заходи — Всеукраїнський форум Центрів туристичної інформації та Львівський форум готелярів і рестораторів.

Учасниками третього Форуму ЦТІ були представники міст та центрів туристичної інформації із близько двадцяти міст України, зокрема Києва, Тернополя, Харкова, Вінниці, Луцька. Виступи та обговорення стосувались організації роботи центрів туристичної інформації в час пандемії, ефективної комунікації дестинацій та їхньої промоції через ЦТІ, розвитку внутрішнього туризму з допомогою цифрових перетворень.

На Форумі готелярів та рестораторів 11 спікерів-практиків з Києва, Буковеля, Львова, Одеси і Лос-Анджелеса, США ділились порадами щодо роботи в умовах кризи і невизначеності. Основні теми форуму були присвячені найбільш гострим проблемам сьогодення: персонал, економіка закладів, економія ресурсів і витрат, сервіс і новий маркетинг. Про вплив пандемії на Україну та бізнес розповідав Євген Глібовицький. Також, спеціальним гостем став Андрій Годжик — керівник одних з найпопулярніших ресторанів в США, який висловив намір допомогти трансформації ресторанного ринку України за кращими світовими стандартами.

Усі заходи відбулися із дотриманням карантинних вимог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: