Водій, якого позбавили прав, ганяв на швидкості та пропонував хабар патрульним

7-1
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Вчора, близько 15-ї години, екіпаж 2 батальйону патрульноЇ поліції, який працював на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська з пристроєм для вимірювання швидкості TruCam, зафіксував порушення.

Водій автомобіля Opel Astra їхав в населеному пункті зі швидкістю 116 км/годину. Транспортний засіб зупинили, повідомляють у патрульній поліції.

За кермом перебував 52-річний чоловік, який вже позбавлений прав за нетверезу їзду у червні цього року Галицьким районним судом міста Львова.

Під час перевірки документів громадянин вирішив запропонувати патрульними неправомірну вигоду — 500 гривень. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Жовківського відділу поліції.

На львів'янина винесли постанови за ч.3 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 км/годину) КУпАП та ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом будучи позбавленим прав) КУпАП.

Окрім адміністративної відповідальності чоловікові загрожує кримінальна: за ст. 369 (Пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) ККУ та за ст.382 (Невиконання рішення суду) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: