На 13.00 до поліції Львівщини надійшло 94 повідомлення про порушення виборчого законодавства

вибори67

Сьогодні, 25 жовтня, станом на 13.00 до поліції Львівщини надійшло 94 повідомлення про порушення виборчого законодавства. За усіма повідомленнями проводяться перевірки.

Сьогодні, 25 жовтня, станом на 13.00 до поліції Львівщини надійшло 94 повідомлення про порушення виборчого законодавства. За усіма повідомленнями проводяться перевірки, - повідомляють у поліції Львівської області.

За результатами перевірок вже складено 4 адміністративних протоколи у Сколівському, Дрогобицькому та Стрийському районах Львівщини, а також у Личаківському районі Львова.

Усі протоколи -(Пошкодження, приховування, знищення свого виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі або винесення його за межі приміщення для голосування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Складені матеріали про адміністративні правопорушення скеровані у суди для прийняття рішень.

Поліцейські закликають громадян дотримуватись публічного порядку та карантинних обмежень, не порушувати виборче законодавство. У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.

Правоохоронці й надалі працюють у посиленому режимі - забезпечують охорону публічного порядку та дотримання законності, а також здійснюють цілодобову охорону виборчих комісій, аж до завершення підрахунку голосів, а також збереження та перевезення виборчих бюлетенів та протоколів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: