У кількох регіонах Литви посилюють карантин

корона1

Уряд Литви вирішив посилити карантинні обмеження в декількох регіонах країни. Обмеження почнуть діяти з середи, 28 жовтня, і триватимуть як мінімум до 11 листопада.

Про це повідомляє місцеве видання Delfi.

Карантин посилять у Вільнюсі, Каунасі, Клайпеді і ще п'яти самоуправліннях країни. Натомість у муніципалітетах обмежується заповнюваність громадського транспорту, наступного за їх межі - сидячі місця можна займати з відстанню не менше одного метра від інших пасажирів.

У громадському просторі заборонено збиратися групами більше п'яти людей, за винятком — членів сім'ї. З іншими - необхідно тримати двометрову дистанцію.

Відвідування родичів у стаціонарах лікарень забороняються, крім невиліковно хворих пацієнтів, дітей і породіль. Так само забороняються візити до всіх закладів соціальної опіки, де люди проживають постійно.

Читайте також: Поширення коронавірусу: у світі вже понад 43 мільйони людей захворіли на COVID-19

У державних закладах працівники повністю або частково перейдуть на віддалену роботу. Магазинам дозволено одночасно впускати не більше однієї людини на квадратний метр площі. Крім того, в регіонах вводять обов'язковий масковий режим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: