Кабмін продовжив режим надзвичайної ситуації в Україні до кінця року

шмигаль1

Таке рішення було ухвалено на засіданні Уряду сьогодні, 28 жовтня.Кабінет міністрів продовжив режим надзвичайної ситуації внаслідок пандемії коронавірусу в Україні до 31 грудня 2020 року.

Таке рішення було ухвалено на засіданні Уряду сьогодні, 28 жовтня.
Кабінет міністрів продовжив режим надзвичайної ситуації внаслідок пандемії коронавірусу в Україні до 31 грудня 2020 року.

«У світі та в Україні рівень захворюваності на COVID-19 зростає. Тому ми продовжуємо посилену роботу всіх служб, залучених до запобігання поширенню захворювання», - написав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.

«У зв’язку з продовженням терміну дії карантину виникла потреба у продовженні для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України режиму надзвичайної ситуації до 31 грудня 2020 року», - йдеться в пояснювальній записці до проєкту розпорядження.

Нагадаємо, Кабмін запровадив карантин в Україні з середини березня цього року, а режим надзвичайної ситуації на всій території України - з 25 березня. 13 жовтня під час засідання Кабінету Міністрів України було прийняте рішення щодо подовження карантинних обмежень у вигляді адаптивного карантину до 31 грудня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: