Садовий і Синютка не можуть визначитись, на якому заводі проводити дебати

сад син

Мер Львова Андрій Садовий відповів Олегові Синютці стосовно місця проведення дебатів перед другим туром на голову Львівської ОРГ. Останній запропонував проводити дебати на сміттєпереробному заводі.

Мер Львова Андрій Садовий відповів Олегові Синютці стосовно місця проведення дебатів перед другим туром на голову Львівської ОТГ. Останній запропонував проводити дебати на сміттєпереробному заводі.

«Мій опонент у другому турі погодився на дебати і запропонував провести їх на сміттєпереробному заводі.

Мабуть, це мало бути смішно. Не уточнив, щоправда, на якому. На Пластовій не дозволять норми безпеки – це будівельний майданчик, де місто завершує підготовчі роботи. Переможець тендеру ЄБРР нідерландсько-литовський консорціум WTT-Axis заходить на ділянку до кінця року.

Якщо ж мався на увазі один з тих заводів, які пан Синютка «збудував» в області за час свого правління і чим дуже пишається, то тут така картина. На фото один з таких «заводів» в Новояворівську», - написав Садовий.

Також він додав, що не впевнений, що це буде найкомфортніше місце для дебатів.

Нагадаємо, Андрій Садовий та Олег Синютка за результатами виборів, які в Україні відбулись 25 жовтня, вийшли в другий тур на голову Львівської ОТГ. Перед другим туром, найвірогідніше, відбудуться дебати між кандидатами. Садовий і Синютка вже заявили про готовність взяти в них участь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: